3 abr 2012

Comunicat de Solidaritat amb els companys de Manresa


El passat divendres 23 de Març es va produir una agressió feixista a Manresa, un grup aproximat de 15 nazis va apallissar a 3 joves de 22, 18 i 16 anys que anaven de camí a un concert antifeixista a la Sala Stroika, deixant al menor de tots tres en coma, com a conseqüència dels cops rebuts al cap. Així mateix, l’endemà d’aquests fets, es va tornar a repetir una agressió feixista a la localitat de Vilafranca del Penedès.

Desgraciadament hem de recordar també com el passat mes de Febrer, tant a Saragossa com a Toledo es van produir diverses agressions feixistes, destacant el cas d’aquesta última ciutat on 3 joves van necessitar asistència hospitalaria urgent i posterior ingrés a la UVI, així com l’assassinat del jove xilè Daniel Zamudio a conseqüència d’un atac feixista, degut a la seva condició sexual.

És per això que ens trobem tots aquí, per denunciar públicament que aquestes agresions no són aillades, el feixisme segueix sent un arma que utilitza el capitalisme  per a atacar de diverses formes a militants antifeixistes o de l'esquerra revolucionària.

La gravetat d’aquesta situació recau en el silenci institucional i dels mitjans de comunicació, adjudicant una impunitat total a aquests atacs que passen desapercebuts. Però nosaltres i nosaltres no callarem, recordarem a totes les víctimes d'aquesta violència i dedicarem a tots i totes elles el nostre millor homenatge: continuar la lluita.

Per finalitzar, volem mostrar tot el nostre suport i la nostra solidaritat amb els companys agredits a Manresa, així com a tots i totes les detingudes el dijous en la jornada de la vaga general. 

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA
SI ENS TOQUEN A UN, ENS TOQUEN A TOTS
BARCELONA SERÀ LA TOMBA DEL FEIXISME

0 comentarios:

Publicar un comentario